Sok part, kevés idő - A legjobb partok Horvátországban

Horvátország területe egy kicsivel nagyobb mint Magyarország területének fele, de partvonala annyira barázdált, hogy annak hosszúsága Brazíliáéval vetekszik. Nem csoda hát, ha nehéz a döntés: melyik partokat látogassuk meg.

Itt van 5 a legjobbak közül, hogy jól teljen a nyár:

STINIVA, VIS

Horvátország legtávolabbi szigetén, a Zuzec Hamlet park mellet található egy kecskeösvény, ami ebbe a vad amfiteátrumba vezet, ami szinte teljesen korul van falazva sziklákkal. Az árnyék garantált. A hely nem - Stivina a címlapokra jutott 2016-ban, mint a legjobb part Európában!

walking

ZLATNI RAT, BRAC

Szóval itt van ő, minden horvát poszter sztárja: egy arany ujj ami bökdösi a türkizkék tengert. Lenyűgöző, természetesen, még ha egy kicsit forgalmas is a környékbeli hotelek miatt. Amit a poszterek elfelejtenek megemlíteni azonban az, hogy nagyon jó a hely adottsága ahhoz, hogy wind - es kiteszörfözzünk.

walking

SAKARUN, DUGI OTOK

Nincs olyan part Horvátországban, ami trópusibb lenne ennél az ezüstös homokú, ékszerként csillogó szépségnél. Hagyd ki a parti bárokat - spórold meg a pénzed és inkább költsd el Zadarban, ahol többet kapsz érte. Ha Zadar túl zajos és koszos, próbáld meg Veli Zal délvidékét.

walking

RAJSKA, RAB

A homokos tengerpartok viszonylag ritkák Horvátországban, ami Rab-ot egy igazi különlegességgé teszi. Az északi partvonala két ezüstös gyönyörűséget tartogat. Rajska - ‘mennyország’ horvátul - ideális gyerkőcöknek, mert a víz kilométerekig sekély. A másik végen Sahara található, egy gyönyörű part ami közkedvelt a nudisták koreben.

walking

KAMENJAK PENINSULA, ISTRIA

Egy alacsonyan fekvo felszigeti nemzeti part, ami vad novenyek altal van parfumozve. Plovanije a helyiek kedvence, es megis: ez a hely a felfedezoknek is valo, menj a sziklak tetejere ha ugrani akarsz, vilag szele panoraert vagy a Crusoe-i Safari Barert.

walking

comments powered by Disqus